Луксозен подарък за мъж - комплект оргонити за украса на дома, демонология, магия и медитация - Седемте кули на Сатаната

Седемте кули на Сатаната са седем локации по света, които се свързват с много силна енергия и са лесни за призоваване на Злото. Смята се, че това са местата, на които са паднали седемте Ангели, които са станали седемте принцове на Ада или иначе казано, седемте демона, управляващи седемте смъртни гряха.
А те са :
• Lucifer: Гордост.
• Mammon: Алчност.
• Asmodeus: Лъст.
• Leviathan: Завист.
• Beelzebub: Лакомия.
• Satan: Гняв.
• Belphegor: Леност.

Трудно е да се направи някакво проучване за тези демони, защото освен в Lesser Key of Solomon почти няма информация с какво се асоциират, но ние все пак успяхме да намерим камъни и растения типични за тези райони и да създадем Кули оргонити. Без значение дали вярвате в демони или не и дали практикувате демонология или Черна магия този комплект е интересна декорация за дома ви и може да бъде тема на много разговори.

Този комплект е изработван в продължение на година само в седмиците на лунни и слънчеви затъмнения.

В комплекта се включват само седемте оргонита! Всичко друго на снимките е допълнителна декорация, служеща да покаже допълнителни продукти, които може да се поръчат към комплекта. Те може да се допоръчат като маркирате правилните продуктови опции.

Приблизителен размер на всеки от оргонитите - 8/4/4 см.

Какво е оргонит?

Оргонитът е метафизичен инструмент, който е направен от кристална смола, полускъпоценни камъни и метали, базиран върху концепциите за Оргонна терапия и оргонова енергия на австралийския доктор и психоаналитик Wilhelm Reich.

Вярва се, че комбинацията от тези материали поглъща и преобразува негативната енергия в положителна, помагайки ни да се чувстваме по-енергични, да се освобождаваме от стреса, да имаме по-качествен сън и да израстваме духовно.

Някои хора ползват оргонитите и за намаляване на вредния ефект от електромагнитните вълни, като например EMF радиация и влиянието на съвременните 4G и 5G мрежи, които в днешно време са навсякъде и се смята, че влияят зле на психиката и тялото.

Какво е пирамида оргонит?

Оргонит пирамидите съчетават свойствата на оргонита със силата на пирамидната форма.

Според вярванията, формата на пирамидата може да събира, преработва и пренасочва енергия по благоприятен за хората начин, работейки с нашето естествено енергийно поле.

Древните египтяни са виждали пирамидалната форма като начин да извлекат енергия от земята, да я концентрират и изпратят към вселената чрез най-горния и връх.

Освен всички метафизични свойства ние ви предлагаме и интересен подарък със съвременен дизайн, който е красиво допълнение за интериора на всеки модерен дом или офис. Моделите са по дизайн на студио Rosie Concept, а изпълнението е от S Class Design.

Изключително ефектен подарък за мъж - Seven Towers of Satan сет оргонити

  • Код на продукта: Луксозен подарък за мъж - Седемте кули на Сатаната
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 333.00лв


Възможни варианти


Тагове: оргонит, оргонити, оргонити цени, оргонит пирамида, оргонит пирамида цена, оргонит цена, от къде да си купя оргонит, оргонна енергия, оргонова енергия, оргонит пирамиди, пирамиди оргонит, подарък за мъж, подарък за жена,

Created by Rosie Concept Web Design 2018