Вратовръзка тъмно лилаво за младоженец в комплект с кърпичка бутониера и ръкавели - К030

Комплекта се състои от изключително качествена вратовръзка от копринен жакард с копринена подплата, кърпичка за джоб, ръкавели със същия десен и нежна игла - бутониера с орхидея.

Копринения жакард е специална материя за луксозни мъжки вратовръзки и официални жилетки. Той стои по - тежко и стилно от стандартната коприна, пада тежко надолу и не се мачка толкова. Красиво отразява светлината без да има прекален блясък.

Комплекта е част от серията Purple Passion, от която може да намерите в нашия сайт и вратовръзки, папионки и бутониери за шаферите и Кума. Серията е част от сватбена линия разработена с нашите колеги от Svatbalux. com. На този линк може да намерите: и Букет за булка и гривни за шаферки, а под името Purple Passion да откриете и другите продукти от серията като сватбена книга за гости, бутониера за младоженец, кум или шафери, вратовръзки или папийонки за подарък на шаферите, прибори за торта, гривна-корсаж, кутия за пари, сватбен букет, булчински жартиер.

Ширина на вратовръзката: 10 см

Луксозен сватбен комплект за младоженец вратовръзка бутониера кърпичка и ръкавели Purple Passion

  • Код на продукта: вратовръзка в тъмно лилаво и бутониера K030 Purple Passion
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 71.00лв


Възможни варианти


Тагове: мъжка вратовръзка, вратовръзка за мъже, сватбена вратовръзка, копринена вратовръзка, комплект с вратовръзка, комплект вратовръзка ръкавели и кърпичка, комплект вратовръзка и ръкавели, комплект вратовръзка и кърпичка, Purple Passion

Created by Rosie Concept Web Design 2018